miercuri, 18 august 2010

  'What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.'
                                                   ~ Ralph Waldo Emerson
         

   "Ce se află în spatele nostru, şi ceea ce se află în faţa noastră sunt mici probleme în comparaţie cu ceea ce se află în noi. "


Iubirea vine pe neasteptate si pleaca la fel; prima iubire este insa cu atat mai importanta cu cat e plina de bucurie, de speranta, de iluzie si o simtim mult mai profund, mai frumos, toate acele senzatii sunt mai intense si ne umplu viata de soare si fericire, tocmai pentru ca se intampla prima data. Prima iubire nu este un vis, este o realitate atat de frumoasa. Cand o intalnesti, te schimba radical, te face mai bun, mai frumos, mai optimist, te face sa vezi totul in culori mai vii si sa realizezi ca viata este frumoasa tocmai pentru ca simti acest minunat sentiment, ce ne infrumuseteaza si ne aduce multa iubire si caldura. 

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile."
- Balzac





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu